Zelf games begeleiden

Zelf games begeleiden

~
door partner te worden

Waarom zelf begeleiden?

Het grote voordeel van het zelf begeleiden van een live business game in je eigen organisatie, is dat je de cultuur kent. Je weet dus hoe je de game zo moet faciliteren dat de deelnemers de juiste conclusies trekken. Live business games zijn vaak ook een mooi begin van een relatie met een nieuwe klant of een nieuw veranderingstraject: ze zorgen namelijk in korte tijd voor bewustzijn en betrokkenheid.

Als je games zelf wilt inzetten in jouw organisatie of bij jouw klanten, dan wordt je partner van CustomerGames. Je krijgt dan het recht om onze business games waar dan ook zelf te spelen. Zo hebben we inmiddels een aardig netwerk van partners opgebouwd. Welke business games je gaat begeleiden, is helemaal aan jou. Het kan er één zijn, het kunnen er ook meerdere zijn.

Train-de-trainer

Hóé je een game begeleid, waar je op moet letten, wat de echte tips & tricks zijn, leer je in een gedegen train-the-trainer. We leren je eerst hoe de game in elkaar zit en hoe je die het best kunt inzetten. Daarna breng je dit zelf in de praktijk bij je eerste groep: wij zijn daar bij om je optimaal te begeleiden. Dan weet je precies wat je kunt verwachten en sta je straks niet voor verrassingen.
De exacte voorwaarden waaronder je partner kunt worden, lees je in de partnerinformatie die we je graag toesturen. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat je goed thuis bent in het thema van de game en dat je ervaring hebt met het geven van trainingen.

Voordelen voor partners

  • Profileer je door unieke games aan te bieden op jouw expertisegebied.

  • Verlies geen tijd door zelf live business games te ontwikkelen.

  • Bied actieve workshops aan die hun waarde hebben bewezen.

  • Maak gebruik van onze ruime ervaring bij het effectief inzetten van games.

  • Zorg in zeer korte tijd voor bewustzijn en commitment voor veranderingen.

Interesse gewekt?

Vraag de partnerinformatie aan